Elektrische Epilatie

LaClinique Huidtherapie

by Rozegeur & Maneschijn

 

Elektrische Epilatie

 

DEFINITIEF ONTHAREN 

 

ektrische epilatie is een vorm van definitieve ontharing die werkt door middel van stroom die warmte creeert. Met deze warmte verhitten we het haarzakje, dat op die manier wordt vernietigd, waardoor er geen haar meer kan groeien op dit plek.

 

Coagulatie

 

ONEFFENHEDEN • VAATJES IN HET GELAAT

 

Coagulatietherapie is een methode om storende goedaardige huidoneffenheden te behandelen. Door middel van een heet naaldje worden de oneffenheden en vaatjes verwijdert. 

 

 

Tijdens de behandeling wordt een zeer dunne, steriele naald langs het haartje in het haarzakje geschoven zonder de huid te doorboren.  Als de naald in het haarzakje zit, wordt er gedurende enkele seconden elektrische stroom door het naaldje gevoerd, waarna de haar loslaat. Deze warmte die door de stroom wordt veroorzaakt stopt de aannvoer van voedingsstoffen naar het haarzakje. Hierdoor kan de haar niet meer groeien of zal deze beschadigd worden waardoor deze langzamer gaat groeien en/of dunner wordt. De behandeling kan gevoelig zijn door de warmte die nodig is om het haarzakje te vernietigen. De Huidtherapeut zal het apparaat instellen afhankelijk van wat er nodig is en wat de client aankan zodat de behandeling goed te doen is. De behandeling is ook toepasbaar op donkere huidtypen en blonde/grijze haren!

 

Coagulatietherapie is geschikt voor de behandeling van goedaardige oneffenheden zoals fibromen (steelwratjes), sommige pigmentvlekken, milia (gerstekorreltjes), talgklierhyperplasie (vergrote talgklier) en verruca seborrhoica (ouderdomswratten). Of u een geschikte kandidaat bent voor de behandeling met coagulatietherapie is per persoonverschillend en wordt uitgebreid bekeken en besproken tijdens een kosteloos advies gesprek met de Huidtherapeut. Alleen goedaardige huidafwijkingen kunnen worden behandeld. Soms is controle door een (huis)arts nodig voordat de behandeling zal worden uitgevoerd.