Peelings

LaClinique Huidtherapie

by Rozegeur & Maneschijn

SkinTech & Lira Clinical Peelings

 

HUIDVERBETERING • ACNE • ANTI-AGING • PIGMENT

 

Een peeling stimuleert celvernieuwing en verwijdert dode huidcellen. de huid wordt hierdoor egaler, pigmentvlekken verminderen, porien worden minder zichtbaar en de huid zal zich vernieuwen en verjongen.

Peelings hebben, afhankelijk van het type en de bereikte huidlaag, algehele huid verjongende eigenschappen. huidveroudering begint met een tragere deling van de cellen waarbij op termijn de levende lagen steeds inactiever worden en de dode huidcellen steeds meer aan het oppervlak blijven kleven. het gevolg is dat de collageen- en elastine productie afneemt en de 'afdruk' van de rimpel in de dode lagen steeds meer toeneemt. door de juiste peeling kan dit proces worden omgekeerd en de algehele huidstructuur worden verbeterd. 


 


Een Chemische Peeling is een behandeling waardoor het huidoppervlak wordt afgeschilferd. Peelings zijn op basis van zuren, maar toch natuurlijk van aard. Bijvoorbeeld: Salicylzuur komt voor in onder andere wilgenbast, bepaalde soorten fruit en sommige cactussen. Lactic is een melkzuur en Glycolzuur wordt verkregen uit suikerriet, maar komt ook voor in suikerbieten en in vruchten zoals ananas, meloen en onrijpe druiven. 


 


Lira-peelings zijn voor iedereen geschikt. Of u nu de huid een oppepper wilt geven of u wilt één van onderstaande indicaties van de huid verbeteren/verminderen, een kuur van Lira-peelings kan hiervoor een effectieve oplossing bieden. 


 


De Skintech® Easy TCA heeft een diepe inwerkdiepte zal de celdeling in de lederhuid (dermis) toenemen. Hierdoor neemt de productie van collageen en elastine toe. de dikte van de huid zal toenemen terwijl de dikte van de dode huid wordt verminderd. Door de gepatenteerde techniek kan deze TCA, in tegenstelling tot andere TCA'S, toegepast worden op de donkere huidtypen. 


 


Indicaties:


- Acne


- Acnelittekens


- Fijne lijntjes


- Grauwe en futloze huid


- Grove poriën


- Pigmentvlekjes


- Melasma (zwangerschapsmasker)


- Stimuleren van collageen en elastine (TCA)


 

Maak hier een afspraak voor een kosteloos adviesgesprek.